В Дубинського та Зеленського була «непроста розмова» на з’їзді партії «Слуга народу». Відео

В Дубинського та Зеленського була «непроста розмова» на з’їзді партії «Слуга народу»

Президент України Володимир Зеленський провів з нардепом Олександром Дубинським непросту розмову на підвищених тонах. Про це повідомив глава партії Олександр Корнієнко на брифінгу.

В Дубинського та Зеленського була "непроста розмова"
В Дубинського та Зеленського була «непроста розмова»

«Це була нормальна розмова. Десь були більш емоційні аргументи з боку Дубинського і Володимира Олександровича, десь були більш раціональні аргументи. У них була дискусія. Я її переказувати не буду», — зазначив Корнієнко.

Корнієнко не уточнив, чим закінчилася розмова Дубинського і Зеленського. українські ЗМІ повідомляють що нардеп відмовився від пропозиції президента.

Також, за словами депутата Шевченка, багато ще не визначилися по кандидатурі Вітренко, він в тому числі оскільки виступ Вітренко на фракції було «вузькоспеціалізований та розмитий».

Депутати попросили чітко сформулювати програму для зниження тарифів, але відповіді поки немає.

У Олександра Дубинського і Володимира Зеленського була «непроста розмова». Шевченко вважає, що остаточне рішення їм доведеться приймати тет-а-тет.

«У президента є та інформація, якої немає у нас. Зеленський сказав, що існує політичний ураган і його треба зупинити», — уточнив Шевченко.

І про подарунок президенту на день народження — це ексклюзивна книга про історію українських лідерів, починаючи з гетьманщини по нинішній час.