Зеленський відповів тим хто радіє його хворобі

Український лідер Володимир Зеленський відреагував на коментарі неадекватних користувачів мережі у зв’язку з його інфікуванням коронавірусом, назвавши їх реєстровими «експертами» і людьми з «ампутованою совістю».

Зеленський відповів тим хто радіє його хворобі
Зеленський відповів тим хто радіє його хворобі

«Реєстрові «експерти» від наших політичних опонентів радіють моїй хворобі. Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно»,  — написав Володимир Зеленський.

Президент висловив переконання в тому, що коронавірус не може бути причиною для радості, навіть коли хворіють опоненти.

«Це дуже підступна інфекція. Головна її небезпека в тому, що негативні наслідки можуть проявитися з часом. Тому нікому цього не хотів і не побажаю. Навпаки, я особисто щиро всім, в тому числі політичним опонентам, бажаю тільки здоров’я та обов’язкового одужання. Сподіваюся, і для більшості українців ковід НЕ буде приводом для зловтіхи. Тому що ми нормальні. Абсолютно. За винятком невеликої кількості суб’єктів, які втратили людські якості», — підсумував президент.

Зеленський відповів тим хто радіє його хворобі Зеленський відповів тим хто радіє його хворобі

Ми також розповідали, що на прессекретаря президента Юлію Мендель також почалися нападки в мережі через її опублікований пост про хворобу Володимира Зеленського: «На жаль … Президент почувається добре. Ми будемо повідомляти про стан його здоров’я». Ю. Мендель